Boek

boek moestuinmoederEind februari 2014 verscheen mijn verhalenbundel met 40 columns, tips en recepten van Moestuinmoeder:

 

 • Moestuinmoeder – verhalenbundel
 • Uitgeverij: Lecturium, Zoetermeer
 • ISBN: 9789048432363
 • Aantal pagina’s: 82

Het boek is niet meer te koop, maar nog wel te vinden in bibliotheken of op marktplaats.

9 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Suzanne schreef:

  Cool! Nog een illustrator nodig 🙂

 2. susanlambeck schreef:

  Ha ha, nee, sorry. Het wordt vooral een leesboek. En misschien met een paar van mijn eigen foto’s. Misschien voor mijn tweede boek? 😉

 3. Hans Vethman schreef:

  Goed plan! Als je vragen hebt over ISBN aanvraag, oplage verwachtingen, verspreiding, centraal boekhuis, etc. Stel ze gerust

  1. susanlambeck schreef:

   Dankjewel Hans! Ik ga ook even je website bekijken.

 4. adwin mathon schreef:

  Er zijn wel wat site’s waar je gratis een boek kan uitgeven.
  Mijn bestseller, pumbo, Brave New Books er zijn er nog veel meer.
  Het is maar een tip.

  1. susanlambeck schreef:

   Hoi Adwin, ik heb al een paar van die websites bekeken, maar ik vind het nog lastig om een definitieve keuze te maken. Jij hebt je boek uitgegeven via Mijnbestseller toch? Is dat goed bevallen?

   1. adwin mathon schreef:

    Ja ik vindt het super dat ik zo een kans heb, een boek te hebben.
    Mijn boek staat hier in mijn kast, en ook bij wat andere mensen sta dit boek in de kast, dit alleen al is een super gevoel.
    Wel moet je alles zelf doen, niemand verteld je of je het dan goed doe.
    Zoals het lettertype taal fouten enz.
    Maar dit alles kan je weer zo veranderen, zo ben ik nu bezig om mijn boek te verbeteren, zinopbouw taalfouten punten en komma’s.

    Mijn verhaal is per toeval ontstaan.
    In de jaren 80 heb ik op jeugdcentrum de vliert gewoond.
    Zoals ik het noem een open internet, je mocht er veel, eigen voordeursleutel, kledinggeld en een gewone school net zoals iedereen.
    Op jeugdcentrum de vliert woonde jongeren die het thuis niet makkelijk hadden. Ik heb er vier jaar gewoond en ben daarnaar op kamers gegaan.
    Ook in Den Bosch. vele jongeren van jeugdcentrum de vliert heb ik toen overgehaald om ook daar op kamers te gaan. Dat huis werd weer een beetje jeugdcentrum de vliert, maar dan zonder groepsleiding.

    Veel van die jongeren ben ik uit het oog verloren. Tot feb 2008.
    Vond ik via hyves een groepsgenoot terug.
    Omdat ik meerdere groepsgenoten terug vond begon ik een groepssite over jeugdcentrum de vliert. Binnen een jaar zaten wij op die site over de 100 leden. Ik schreef in de jaren 80 veel op jeugdcentrum de vliert, dit omdat ik dat bijzonder vond dat ik op jeugdcentrum de vliert woonde.
    Vele gingen nu vragen of ik dit schrijfwerk nog had en of ik dit op die site wilde zetten. in delen heb ik dat toen gedaan. Omdat de verhalen over de leden zelf gingen, die dit geweldig vonden werd er aan mijn gevraagd om hier mee door te gaan. Dit werden 20 delen 175 blz. Maar de onderwerpen kwamen door elkaar te staan. Omdat er iedere keer op gereageerd werd.
    Besloot ik het hele verhaal op een andere internet site te zetten.
    Op die site heeft daar heel lang het verhaal gestaan. Tot ik mijn bestseller vindt daar zag ik dat je daar een gratis boek kon maken.
    Natuurlijk heb ik dit daar gedaan en gelijk waren er wel leden die graag dit boek wilden kopen.Zelf mensen die er nooit hadden gewoond kochten nu het boek. het koste me niets. Ik kreeg zelf 5 euro per verkochten boek.
    Dit vond ik zo leuk dat ik 2013 een tweede boek ging maken. Dit over de krabbels van de leden van de afgelopen 5 jaar op de hyves groep site.
    de krabbels in verhaalvorm. Nu dan twee boeken maar om die twee boeken te kopen betaalde je dan ook een prijs van zo 40 euro met verzendkosten.
    Dus besloot ik van twee boek een boek te maken. Dit kon in boek 1 eindige ik het boek met de reacties van de leden over dat boek. het krabbelverhaal kon daar mooi achteraan. Zo een boek van 404 blz en dan toch een leuke prijs net over de 20 euro.
    Maar nu door een isbn nummer kreeg ik wel ineens te horen dat mijn zinopbouw beter kon. Ook waren er mensen die zeiden, gewoon zo laten dit is hoe jij ben en kochten toch wel het boek. Maar toch die andere mensen hadden ook gelijk, alles kan beter. Ik ben nu bezig dit te verbeteren, betere zinopbouw punten en komma’s. Dit is ook wel een voordeel dat dit bij mijn bestseller ken. Boek offline zetten verbeteren en weer online zetten de rest blijft hetzelfde zoals het isbn nummer en de voorkant en achterkant van het boek

    Dus ja ik ben er blij mee, alleen je moet alles zelf doen.
    Het ligt helemaal aan je zelf hoeveel boeken je verkoop.
    Maar hoeveel boeken je ook verkoop, Mijn bestseller val je daar niet mee lastig of je er nu een of 100 verkoop. ik weet nu dat er veel meer site’s zijn zoals mijn bestseller zelfs op deze zelfde manier. Overstappen kan altijd, maar waarom zou ik dat doen. Ik heb nu alles bij mijn bestseller
    Zoals mijn rekeningnummer en het isbn nummer. Als ik mijn boek veranderd doen ik dat gewoon weer via hun. Dit veranderen is hoop ik ergens in september, nu is het nog altijd wel te koop voor die mensen die zo het boek willen hebben. Maar eens word het nog beter. Dit is toch super dat dit zo kan.

   2. susanlambeck schreef:

    Leuk verhaal over hoe je boek is ontstaan! Bedankt dat je dit wilde delen en heel veel succes!

 5. adwin mathon schreef:

  Graag gedaan, ik heb je nu ook op facebook gevonden.
  Mijn bestseller zit ook op facebook https://www.facebook.com/mijnbestseller?fref=ts
  Ook maar een tip. je moet het helemaal zelf weten, maar als je er uit ben.
  Wie of wat het hoor. laat je het mij dan ook even weten?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s