Over mij

Moestuinmoeder is het alias van Susan Lambeck (1969, Breda).

Naast moestuinmoeder ben ik freelance tekstschrijfster en fotograaf. Ik publiceer regelmatig columns en artikelen in het tijdschrift Stadstuinieren. Hoewel ik tussen 2013 en 2015 veel media-aandacht kreeg met mijn moestuin en blog, sta ik inmiddels liever achter de camera. Bekijk mijn foto’s en laatste updates van mijn moestuin op Instagram.

© Susan Lambeck, 2020

29 gedachten over “Over mij

  1. Hoi, Jouw blog ziet er mooi uit. Ik ben al blij dat ik er een plaatje bijgezet krijg. En hoe krijg je zo’n tekstje over jezelf standaard op de home-page? Dat wil ik ook nog. Ik zit midden in een kleine verbouwing dus heb voorlopig geen tijd voor een bezoekje aan Breda maar dat staat nog op mijn lijstje.

  2. ZO eindelijk eens tijd om je blog te lezen. Fantastisch, zit echt goed in elkaar. Enne die recepten kan ik wat mee. De moestuinbuurman ;-).

  3. Grappig hoe dingen zijn. Jouw en mijn hobby’s komen redelijk overeen plus het feit dat mijn vriendin, Nelleke Adema van de site Proevenmetliefde.nl, ook in “Tuin op tafel” heeft gestaan. Leuk te zien dat steeds meer mensen zich losweken van de kant-en-klare-supersnelle-zonder-enig-geduld-dingen en kiezen voor meer kwaliteit, rust en beleving. Veel succes met je mooie schrijfsels en foto’s!

  4. Goedenavond ik zag je reportage op tv bij binnenste buiten. Vond je verhaal heel inspirerend en leerzaam. Ga zo door. Kunnen anderen van leren.

  5. Wat een topuitzending Binnenstebuiten, echt een goede duidelijke reportage. Daar worden mensen enthousiast van. De komende jaren geen moestuin meer te krijgen in den lande 🙂

  6. Ook ik heb binnenstebuiten gekeken, heel leuk! Dit jaar heb ik mijn eerste moestuin, hiervoor een paar jaar bij iemand anders de moestuin gedaan. Altijd commentaar van de oude Boer. Gelukkig nu onze eigen moestuin waar niemand mij op de vingers tikt.
    Kan niet wachten totdat het echte werk kan beginnen. Heb al heel wat voorgezaaid……..laat het mooie weer maar komen! Veel succes met alles. Ga je lijken op Facebook :))

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s