Ruilhandel

on

Een paar weken geleden kreeg ik een kaartje in de bus waarop Floor for Feet haar massages aanbiedt. Ontspanningsmassage, stoelmassage, drukpuntmassage. Heel veel meer stond er niet op. Behalve natuurlijk een telefoonnummer, mailadres en een sfeervolle foto. Als je uit het communicatievak komt, denk je als snel: leuk kaartje, maar wat biedt deze mevrouw nu echt? Waar is ze te vinden, waarin blinkt ze uit? Waarom zou ik haar bellen? Ik miste nogal wat informatie en dacht dat het een stuk beter moest kunnen.

Een paar dagen lang liep ik met een idee voor Floor in mijn hoofd. Te wikken en te wegen. Zou het heel gek zijn als ik dit deed? Wat zou ze ervan vinden? Ik hakte de knoop door en durfde er een mailtje aan te wijden:

“Beste Floor, ik wil je graag verder helpen met je bedrijf door mijn communicatiekennis en schrijftalent aan te bieden, in ruil voor een fijne massage.”

fotoHet bleek een schot in de roos te zijn! Vanmorgen heb ik kennis gemaakt met Floor. Wat een aangename verrassing! Ik werd verwend met een uitgebreide shiatsu-massage en was onder de indruk van haar kennis en inzicht. En het grappige was dat ze zelf ook haar diensten ruilt binnen de LETS-kring. Het leek wel alsof we elkaar wel moesten ontmoeten.
Ruilen kan in allerlei vormen en samenwerkingen. Met je familie en vrienden, maar ook met onbekenden. Ik ruilde al eens kleding, plantjes en moestuingroente. Vandaag kreeg ik een ontspannende ochtend, een fijn gesprek, een portie vertrouwen en een onnoembare dosis energie! Daar heb je geen volle portemonnee voor nodig. We hebben al een nieuwe datum afgesproken waarop we gaan bekijken wat ik voor haar kan doen. Dankjewel Floor!

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Cissy schreef:

    Super! Leuk dat we op deze manier met elkaar om kunnen gaan, ’t Zal even wennen zijn, maar ik zou dit ook wel willen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s